Dupa un drum lung, cu peripetii si dupa cateva saptamani de asteptare, am primit certificatele originale cu rezultatele testelor facute cainilor nostri. La recomandarea unui bun prieten, am mers la clinica NS Vet din Novi Sad,

Serbia, unde am intalnit oameni deosebiti, care au dat dovada de multa rabdare si un inalt profesionalism. “Copiii” nostri au fost preluati pe rand, tratati cu calm, respect si afectiune pe parcursul examinarilor si a analizelor care le-au fost facute. Dr. Bojan Topalski ne-a explicat in detaliu fiecare etapa parcursa si ne-a asigurat ca vom obtine rezultatele analizelor de ADN in cel mai scurt timp posibil.

Dupa prelevarea probelor de sange, cei de la clinica NS Vet s-au ocupat de trimiterea lor in cele mai sigure conditii la prestigiosul laborator Seqomics Biotechnology LTD din Ungaria.

Eforturile noastre au fost curand recompensate, cand am aflat ca toti cainii sunt in stare excelenta de sanatate, lucru dovedit de certificatele medicale pe care vi le prezentam mai jos.

 

Vachabe Ierusalim – Max

Jr Ch Ro, Ch Ro, Ch Md, Gr Ch Md, Ch Srb

HD – A, EB – 0, eyes clear, D-locus clear, MH clear, PL clear, DNA card

 

Bloodwild’s Earned Dior – Ruby

Eyes clear, D-locus clear, MH clear, PL clear, DNA card

 

Mystic Winner Fire Fox – Foxy Ch Ro

HD – A, EB – 0, eyes clear, D-locus clear, MH clear, PL clear, DNA card

 

Very Irresistible Crystal of Victory – Crys Jr Ch Ro

HD – B, EB – 0, eyes clear, D-locus clear, MH clear, PL clear, DNA card

 

Parma Magestic Queen – Elsa

HD – A, EB – 0, eyes clear, D-locus clear, MH clear, PL clear, DNA card