Despre noi

Povestea a inceput in urma cu cativa ani, cand, mergand in statiunea Ranca pentru o gura de aer prospat si miscare la ski, l-am intalnit pe Max, un husky superb cu ochi albastri care ne-a cucerit imediat.

 

Canisa noastra, Crystal of Ice, specializata in cresterea rasei Husky Siberian, a fost infiintata in 2017, iar exemplarele au fost achizionate de la marile canise din Europa. Toti cainii nostri au pedigree si origini controlate, beneficiaza de dresaj profesional.  Prin vizitele periodice la cabinetul medicului veterinar, ne asiguram ca standardele de sanatate si ingrijire sunt la cel mai inalt nivel, cainii fiind vaccinati, deparazitati si cosmetizati. De asemenea, le verificam dezvoltarea individuala si adaptam cantitatea si varietatea de hrana in functie de nevoile fiecarui membru al canisei noastre.

 

Fiecare pui este verificat cu strictete din punct de vedere al sanatatii inainte de a fi vandut unei familii.

 

Astfel, ingrijirea cainiilor husky nu este doar o profesie pentru noi, este un mod de viata. Toti membrii echipei impartasesc aceeasi pasiune pentru ingrijirea animalelor, pentru fiecare caine husky pe care il crestem. La noi se regaseste combinatia perfecta de integritate, porfesionalism si inalta calitate in cresterea cainilor nostrii.

Copyright 2018 Crystal of Ice.
Toate drepturile sunt rezervate.